30.aug.2010
 23:03

Tar en svensk en!?

Kanskje jeg skal ta en svensk slash Julia Nyland uke der jeg etterligner de svenske bertene som kissie og alle de der som høres ut som et skutt marsvin. Bare for gøy! Hva sier dere til det?


ojjjjj, her ble ikke ansiktet litt. mørkt?

skulle teste hvordan jeg ble å se ut med mørkt hår. Er litt dårlig til å redigere så det ble litt ujevnt ja.. Men hva syntes dere?

Q: skal jeg ha en svensk uke?

30.aug.2010
 20:39

Hei og hå!

Har akkurat kommet fra dusjen og hatt en liten ''spa-time'' utrolig deilig å få skrubbet vekk all den døde huden! Nok om det. Jeg har ikke blogget pga ingen blogghumør. Hva skal jeg gjøre med det? jo, jeg tok en bloggpause. Nå skal jeg hive brød på ristern også følge med på 71 grader nord 2010! # 1 BIG fan her!!! neida.. vet ikke om dere ser noe, men vi er på 2.plass i sesongen vårs, og i morgen når vi spiller mot skjervøy tar vi med oss 3 poeng. Nå har jeg brukt lang tid på dette innlegget og magen romler! Chiao.
29.aug.2010
 14:45

Jeg har jo en blogg, jaaa..

Hadde helt glemt at jeg hadde begynt å blogge igjen. Jeg har lest gjennom kommentarene osv osv. Og den tingen du kommenterte Ida, e fjerna no! :) 

Har egentlig ikke tenkt å blogge nå siden jeg skal spise nå og dra til Kristine mest sannsynlig. Og siden jeg ikke har kamera og ingen bilder atm, så skal jeg se hva jeg får til.

25.aug.2010
 15:02

Outfit ++

Heei! trenger fortsatt design til bloggen min. Som dere ser så er ikke designe akkurat ''meg'' for å si det sånn. Og nå som jeg har startet fult med bloggingen, så trenger jeg jo selvfølgelig design. I vertfall med et bilde av meg på headeren, så hvis det er noen der ute som gidder å lage design til meg så kan dere legge meg til på facebook. (Charlotte Garfjell) så kan vi snakkes der. 

Idag hadde vi en helt normal, kjedelig skoledag på skolen, men så hadde jo vår allers beste oda bursdag så det gjorde dagen litt bedre. Tipper dere ikke vill høre om de kjedelige skoletimene vi har hatt, så vi hopper over det og går til dagens outfit. Jeg skal bli bedre på outfit, noe som jeg egentlig aldri har, men jeg skal prøve fra nå av og ha det hver dag. 


ser ut som en oppblåst kanin pga jeg hadde masse ting i lomma mi. 

Genser fra Cubus 
Tights fra Bik bok 

Det blir forresten mobilkamera helt til jeg finner kameraladderen, og som dere ser så er kvaliteten på 0, men nå straks stikker jeg til Oda for å spise kake!
24.aug.2010
 23:52

Oda har bursdag!

Idag har verdens søteste person bursdag. Oda Margrethe blir 15 år idag. Tenk at jenta mi har blitt så stor! Du er en helt fantastisk person Oda. Du betyr veldig mye for meg! Du er alltid så glad og fornøyd at det er helt umulig å være sur på deg. Du er så fantastisk Oda at jeg nesten blir lei meg. Akkurat nå ligger du og sover så søtt på sia mi. Jeg er veldig glad i deg Oda, og kommer aldri til å glemme alt det gale vi har gjort.

du blir 15? skulle trudd du ble 17 år. loveu vennen 

hun har forresten bursdag om 8 min.
24.aug.2010
 14:50

Glemt passord/glemt e-postadresse?

Jeg har faktisk klart å glemme hvilken e-postadresse jeg bruker til min blogg, så da får jeg bare blogge her frem til jeg finner ut. 

Dagen idag: 
Vi syklet til et vann som heter kuvannet. Ja, kuvannet faktisk. Jeg hadde bare et par vanlige tøysko, så dere kan gjette jeg ble våt? også fanget jeg en øyenstikker. Ja, jeg liker å utforske å lete etter småe insekter. Neida, han læreren vårs sa at hvis vi klarte det skulle vi få en premie, og jeg hadde ikke bedre å gjøre, så jeg klarte å fange en øyenstikker. Sykkelturen dit var ikke den vanskeligste jeg har vært på, men ikke den letteste heller. 
vi hadde i vertfall været med oss!


også dagens bilde av meg, jeg lekte med kameraet mitt, kjempemorsomt !. mobilkamera.....


men så fikk vi oppgaver, så var det ikke så morsomt lenger.

Q: er det noen av dere som vet hvordan man finner ut hvordan e-postadresse man bruker?

24.aug.2010
 14:13

Starter opp igjen

Heei ! 

jeg har bestemt meg for å starte opp med blogginga igjen. Etter over en måne med bloggpause tror jeg at jeg begynner  med blogginga igjen ja, men jeg kommer ikke til å blogge på denne bloggen. Jeg skal nemmelig blogge på www.charlottegsin.blogg.no , så hvis du har lyst å lese blogginga mi så må du nok klikke deg innom der ;) snakkes der ! 
02.aug.2010
 00:33

I'm bæææææck

Etter masse masing fra venniner og andre blogglesere, så har jeg bestemt meg for å blogge igjen. Ja, jeg hadde en ufrivillig bloggpause bare fordi jeg er luta lei av alt. Det har vært herlig med pause, MEN jeg kom innom her for å si at jeg blogger på charlottegsin.blogg.no ikke denne bloggen. Denne bloggen vil bli slettet i løpet av denne uka, så jeg annbefaler dere å lese der hvis du følger bloggen min.

Også lurte jeg på om det er noen som har lyst å lage design til meg? hvis du har lyst så kontakter dere meg på c-garfjell@hotmail.no ! jeg trenger det virkelig.see yaah !
hits