18.jul.2010
 21:57

ny blogg

sjekk ut charlottegsin.blogg.no har laget meg ny. Alt står der om hvorfor jeg sluttet å blogge på denne bloggen. Denne bloggen vill bli slettet i nermere fremtid. Vi blogges på charlottegsin.blogg.no
18.jul.2010
 12:25

god morgen

God morgen

Eller egentlig god dag. Jeg og Charlotte sto opp kl halv 10 idag og hoppet rett i dusjen. Og vi la oss ikke før i 4-5 tiden i går natt. Idag regner det, så det kommer ikke til å gå så mye av tiden ute, men hvis det slutter å regne så skal vi kanskje ut en liten tur.


nå skal jeg fortsette og se på paradise episodene jeg har gått glipp. Sa noen avhenging?

18.jul.2010
 00:03

LIVESHOW NÅ!

Streaming live video by Ustream
17.jul.2010
 23:45

Inspirasjon

Foto:

Foto:

Foto:

jeg og charlotte starter forresten liveshowet kl 12, men da vill vi ha noen som ser på.. så bare kommenter hvis dere vill se på! :)

dere kan legge meg til som venn her
17.jul.2010
 12:05

Venter på charlotte

Hei lesere

nå sitter jeg og venter på at charlotte skal komme til meg. Hun tar bussen fra tromsø kl 2 og er sånn cirka i lyngen i 4 tiden. Har vert veldig dårlig med blogging i det siste, men jeg har absolutt ingenting å blogge om + at jeg bare glemmer bloggen i blandt. Selvom jeg sitter på dataen 24/7 neida, joda.. men nå må jeg vell begynne å fikse meg siden jeg også skal tjene litt penger idag. hade!

idag er det forresten sol her og 24 grader. Kommer bilder senere
16.jul.2010
 03:51

LIVESHOW IDAG IGJEN

om 9 minutter så begynner jeg og kristine et liveshow, så stay tuned!
15.jul.2010
 15:42

flink til å blogge?

heihei♥

jeg er veldig flink til å blogge.. not. Jeg suger i publiserer for dere hele tiden, og i skrivende øyeblikk er jeg så trøtt at jeg egentlig ikke gidder å blogge. Jeg har bare såvet i 3 timer i natt pga at jeg sov hos oda. Og som dere sikkert ikke er interessert i å høre så må jeg sitte barnevakt for to små drittunger (de er veldig søte, men drittunger)  altså lillebrødrene mine. Mamma har butikken sin hun må ta vare på, Frank har jobb og er på svalbard atm og Barbro (storesøstra mi) har også jobb, så det er altså jeg som må ''ta vare'' på dem, men jeg har ''bare'' neste uka igjen så er jeg fri, og da skal jeg komme meg 100000 mil unna lyngseidet! uansett om jeg må gå eller ikke.


dette er da lyngen. De fleste 'naturmennesker' vill vell si at det er en flott natur og alt det der snakke, mens jeg vill bare bort herfra. Synd at jeg enda må overleve her i 2 år til, men jeg kommer selvfølgelig til å savne lyngen pga folket og familie, men det blir godt å komme seg til tromsø eller harstad.

ODA REISER I MORGEN. SKYT MEG. ODA ! MIN HVERDAGSBESTEVENN! KOMMER TIL Å SAVNE DEG SÅ UTRULIG MYE ODA, MEN JEG BLIR MED TIL BARCELONA(?) HVIS DU VILL HA MEG MED DEN 2. OKTOBER!♥♥♥♥♥♥
15.jul.2010
 00:26

liveshow?

jeg og oda(?) hadde tenkt å ha et liveshow. Så hvis du og oda vill ha et liveshow så kommenterer dere at vi skal ha da :) Det blir villt. Vi gjør alt dere vill at vi skal gjøree

liveshowet starter 01.00
14.jul.2010
 13:35

null blogging

Hei!

grunnen til null blogging idag eller i går er at jeg egentlig hadde frisørtime i går kl 9, men så sa frisørdama at jeg ikke hadde før i mårra (jeg har en veldig smart mamma!) så da tok jeg og oda føttene og resten av oss til meg for å spise. Når vi hadde spist oss fete så dro vi til mammaen hennes der hun skulle hente klær til piteå (Oda drar til piteå på fredag) OGSÅ skulle vi liksom haike oss til bestemoren hennes. Kl var 4 da vi begynte å haike, og vi gikk til oksvikskolen ikke lengere enn det! Når klokken passerte halv 10 så vi at dette ikke gikk noen veier, så vi begynte å gå, så sånn cirka 10 kom gammelonkelen til Oda, så da var vi reddet, men jeg kommer enda ikke over at vi brukte sånn cirka 6 timer på å komme oss til oda.
Så vi sov hos oda, og idag tok vi halv 9 bussen til eie siden jeg hadde time idag, så nå får dere få se hva jeg har gjort med mitt hår.


man ser det ikke så godt, men jeg har stripet det blondt. Ble noen lunde fornøyd. Dere skal få et bedre bilde der dere ser hvordan det virkelig er.


håret er så godt når man kommer fra frisøren. Man får ikke bedre hår etter en fresh frisørtime!
14.jul.2010
 11:36

besteveninna mi!Halla!

♥Må bare få si hvor utrolig glad jeg er i jenta mi, Oda Margrethe Skogheim. Hun betyr rett og slett alt for meg, i love you!

DU ER BEST OG DU ER MIN NUMMER EN! I LOVE YOU BFF.


13.jul.2010
 01:15

ikke tid til å blogge

hei!

egentlig ikke tid til å blogge siden jeg skal såve i bare 7 timer i natt. Også skal oda også sjekke dataen før vi legger oss. Grunnen for at jeg må stå opp så tidlig i morgen får dere vite i morgen når jeg er kommet hjem fra hvor-jeg-nå-skal.this is my beautiful horse! gotta go!
12.jul.2010
 13:15

Kameraet mitt is back

God ettermiddag lesere!♥

Endelig fant jeg en ladder til kameraet mitt. Den har hatt pause ganske så lenge nå, så det var virkelig på tide at det kom tilbake! Med en gang jeg fant kameraet mitt så tenkte jeg at jeg kunne ta bilder til bloggen og da er blogglysten kommet tilbake. Også fant jeg noen bilder på kameraet mitt som var der fra før av som er tatt for lenge lenge siden. Når jeg spiste en pølse og kastet den på veien fordi jeg ikke ville bli feit.


nå angrer jeg! jeg ble skikkelig sulten nå.

Denne dagen skal jeg bruke på å ta sol med jentene mine, ri og kjøre båt og kanskje fiske? haha.. Også vill jeg spørre dere om jeg burde stripe håret mitt? jeg har tenkt å stripe det blondt, og timen blir snarest mulig avtalt når jeg har bestemt meg. Jeg har selv lyst, men må innrømme at jeg er redd for hvordan det kommer til å se ut.

Q: syntes du jeg burde stripe håret mitt blondt?
10.jul.2010
 20:47

er lei alt som har med blogg å gjøre

Er så lei av alt som har med blogg å gjøre at jeg blir kvalm. Også når jeg leser andre sine blogger, så tenker jeg hver gang at jeg må blogge? uff.. sånn vill jeg ikke at det skal være, for jeg blogger jo for min egen del og ikke for andre. Er det ikke sånn det er? I alle fall så tror jeg at jeg tar en bloggpause, men så vill jeg bare vise dere det herlige nye profilbildet mitt på face jeg har atm

ahh.. 

Nå er jeg hos oda, pizzaen er i ovn og vi bare chiller på pcen i den gode sengen hennes, må være verdens mykeste seng jeg har opplevd!

vi snakkes om 1 time? 1 dag? 1 måned? jeg vet ikke, men jeg skal i alle fall ha det sånn at jeg klikker meg inn på bloggen automatisk og at jeg er glad. For det er sånn det kommer god blogging ut av !
10.jul.2010
 03:31

God natt

God natta♥

nå har oda lagt seg allerede (allerede? kl er jo halv 4) det er sikkert ikke mange av dere som er våken nå, men jeg skal i alle fall legge meg siden jeg og oda skal ri i morgen og kanskje dra bort en plass som er topphemmelig. Neida.. dere for høre mere om det i morgen. Ville bare si god natt, og et stort gjesp fra meg og oda. 

her er forresten bildet av meg og Felix, første ridning med han etter 1 år med savn! (han har stått på for så)

Fotograf; Aurora Lyngdal
gud, det var deilig å ri han igjen!
09.jul.2010
 23:42

Bloggpause

God kveld♥

nå sitter jeg og oda og ser på regnet som pøser ned ut av vinduet. Den ene dagen er den strålende sol og åpen himmel, men så går det to timer så pøser det ned med regn, men sånn er del vell å bo i nord. Hadde en bloggpause idag fordi jeg ville nyte det fine været vi hadde mens det varte. Og jeg hadde rett, for nå regner det.  

hvis du har lyst til å sjekke bloggen til oda så skriver du inn i søkefelte www.tiredofbeingsorry.blogg.no en blogg som kanskje ikke har så mange lesere nå, men hun har en superbra blogg, skriver utrolig bra og kommer til å nå langt! 

Bilder fra gårsdagen kommer senere. Når aurora orker å plugge inn en kabel i kameraet og laste noen få bilder (sa noen lat?)
08.jul.2010
 18:47

Typisk

så typisk at det skulle begynne å pissregne akkurat når vi får sol. Det kom en sky over sola, så plutselig kom en hel harmoni av skyer. bah. nå sitter jeg hos oda, og vi stikker for å ri nå. Rekker ikke å laste opp bilde.
08.jul.2010
 14:31

sola gikk bak en sky

hei lesere♥

sola gikk først bak en sky, så kom en hel skykoloni og tok over himmelen. Nå er sola gjemt bak alle skyene og mens jeg venter på at den skal komme tilbake og skyene drar en annen vei, skal jeg finne shorts og t-skjorter til Oda som hun skal ha med seg til piteå (trykk på oda for å komme til bloggen hennes) jeg har fått en lite, fint skille idag. Jeg har tross alt brukt soloje min, så jeg har fått et lite skille den timen jeg har ligget ute, men det er jo bare helt heeeeeeerlig.

men det som er veldig trist nå er at graderstokken bare viser 19.8 grader! :( vi får håpe sola kommer fort tilbake!

der ser dere også den søte bikinien min som lurer seg med på bildet. JAAA, der kom sola fram....!!!! nå klarer jeg ikke skrive mere! måå ut. :-D
08.jul.2010
 12:43

God morgen

God morgen♥

da har jeg endelig såvet ut, og jeg føler at jeg har fått på plass døgnrytmen min. Akkurat nå (for de som lurer) sitter jeg å spiser mat og drikker pepsi max. Det er 24 grader ute og ingen skyer på himmelen! kan det bli bedre? nei, trudde ikke det. Jeg skal ta av meg daffedressen og få på en shorts, så stikker jeg ut for å sole meg litt.Q: har du sol der du er?
08.jul.2010
 00:26

natta

natta♥

med tanke på at jeg har sovnet i 3 tiden hele uka og stått opp mellom 7-9 så trur jeg at jeg må begynne å legge døgnrytmen på plass nå. Trenger virkelig det!
07.jul.2010
 22:05

ligger i spa

hey lesere

akkurat nå sitter jeg og venter på at jeg er neste på tur til å bli tatt inn til spa. Vi dro ganske tidlig hit fordi vi trodde det var kø? haha, vi hadde jo bestilt time.. men jeg klarer egentlig ikke vente på at jeg skal bli massert, bli servert med jordbær og da gjørmebad og.. bastu! dette var selvfølgelig en tull, men jeg ligger bare å fantaserer om det siden jeg ikke har noe spesielt å gjøre. Det er enda en liten stund til paradise danmark begynner, så jeg får egentlig bare glede meg til tcmn.blogg.no skal har liveshow, men det kommer jo ikke foran paradise danmark!

i morgen drar jeg til oda enten hun vill eller ikke! jeg savner hun og kristine sykt mye, så jeg får håpe at kristine er der også. Tenk at jeg har blitt så glade i de to. De er bestevennine mine atm. sorry for at jeg må plage dere med dette, men oda leser sikkert dette så ! :-D


lu<3

07.jul.2010
 17:34

SYDENFERIE!

Hei lesere!

nå sitter jeg her i et hjørne og ser på sydenferie. Vi skal nemmelig reise til syden til neste år, men skal prøve å overtale dem til å reise i jula. Så jeg tenkte dere kunne hjelpe meg litt med å finne et varmt strøk, hvor en familie på 5 personer kan nyte en ferie. Jeg vill ha en plass hvor det er varm! ikke sånn 20 grader.. det blir for kaldt.

jeg har i alle fall funnet en plass hvor det blir bra?


¨
måtte prt sc siden det ikke gikk ann å lagre bildet

Q: men hva syntes du?
Q: har du noen andre tips til en plass?
07.jul.2010
 10:35

god morgen

God morgen♥

jeg er våken veldig tidlig idag pga at oda skulle til tromsø, så da måtte jeg stå opp lamme hun for å ta bussen til lyngseidet halv 9. Nå sitter jeg,frank ruben og tobias og bare koser oss ute i sola! det er faktisk hele 23.4 grader ute nå, og det er bare helt heeeerlig at vi endelig har fått litt sol i sommer! har enda ikke funnet ladderen til kameraet, og jeg begynner å tenke at babro har tatt den.


webcam in my heart <3

også klarte jeg å ta dagens outfit også i samme slengen
wesc t-skjorte fra urban
shorts fra motebutikken på lyngseidet.

nå stiger bare gradestokken mer og mer! this coud be a lovely day.
06.jul.2010
 23:54

GOD KVELD

God kveld♥

Nå sitter jeg og oda i senga og bare chiller. Jeg har ikke blogget idag pga at vi har vært på lyngseidet 2 ganger. Først ble vi kjørt og tilbake igjen, så fant oda ut at hun måtte til aurora for å hente klær så vi DOBBELSYKLET til lyngseidet, og gjett hva hun sa at vi skulle gjøre når vi kom til lyngseidet-skiltet? vi må dra opp til prix å kjøpe softis! vi kastet.. eller jeg trillet sykelen min opp til pappa så ble vi da hentet av pappaen til oda igjen. Det har virkelig vært en hektisk dag, og jeg vet ikke om vi skal dra opp til hestene på en kveldstur i kveld også oda? svar meg

også var det en som lurte på hva gården het. Den heter solvik gård og ligger på lyngseidet/ørnes.

har enda ikke funnet ladderen til kameraet mitt, så jeg legger ut bildet av en sykt fin hest som heter Arwen.


hvis du vill lese mer om hestene på solvik gård så trykker du her
06.jul.2010
 12:52

GOD MORGEN

God morgen ?

eller, jeg og oda sto faktisk opp i 11 tiden idag. Så vi har faktisk spist og alle de greiene der. Er faktisk enda trøtt med tanke på at jeg og oda var ikke hjemme fra skogsturen til hestene i 3 tiden. Det var ganske villt i går ja. he_he
men nå er jeg for trøtt for å skrive, så dere får høre mere av meg senere.


her er da gården til oda og dem, og det er folk på rideleiren nå så....hade

05.jul.2010
 23:06

DAGENS PERSON

Dagens person er jo selvfølgelig odaaaaaa♥


REVENGEEE! 

og dagens sang er Akon - Keep you much longer . Nå skal jeg og oda mest sannsynlig dra opp til hestene eller ut en tur for å trekke litt frisk luft!
05.jul.2010
 21:17

ODA AND CHARLOTTE HERE!

y0!

da sitter jeg og Oda her som vanlig og chiller med et glass cola..... zero. Dere vill egentlig ikke høre om min sykkeltur til Oda som var på over 1 mil!!!!! men da det kom sol, hatet jeg den i det øyeblikket. Siden jeg hadde 3 gensere på meg, men nå som det TORDNER. så angrer jeg! :( jeg hater å bo i nord. Og jeg vurderer sterkt å flytte til syden eller et varmere strøk når jeg blir 18. Med en vennine da! jeg flytter ikke dit alene. Jeg ser vell for meg noe som Tcmn.blogg.no har skrevet om.


dette bildet ble tatt nå nettopp! fml :(

neida, ikke så ille. Hører vell tordenlyd til tider. Også er det overskyet! hade, vi skal gå å trøste oss i sjokolade,hamburger og 3 liter cola! lml (love my life) ønsk oss lykke til!

05.jul.2010
 17:22

UKAS

Ukas sang


                                                          Taio Cruz - Dynamite

Ukas bildeUkas video
sykt bra film!

ukas opptur
har vell egentlig ikke fått ''vite'' noe som jeg kan bli glad for, men det er faktisk 1 ting, og det er at jeg har fått meg to nye søskenbarn. Begge to er to store jenter!

ukas nedtur
Oda skal snart dra bort fra meg :( hun drar om bare 12 dager! gruer meg allerede!

ukas person(er)

sorry, cp-skadet bildet!  må selvfølgelig være oda og kristine♥ har blitt utrolig glad i dere to!

nå  må jeg faktisk stikke eller rettere sagt SYKLE til oda! kill me somebody please?
05.jul.2010
 16:07

TACO

Heihei♥

nå holder jeg på og lage taco, så jeg skulle bare stikke innom for å informere dere om at jeg fortsatt er i live og at jeg ikke har tatt en uoffessiell bloggpause. Etter at jeg har laget taco trur jeg at jeg skal ta meg en tur til min kjære oda♥

og siden jeg ikke finner ladderen til kameraet mitt, så for dere nøye dere med google bilder til jeg finner den.

nå ble jeg virkelig sulten, så vi blogges.
05.jul.2010
 11:02

GOD MORGEN

God morgen

I natt så jeg på sex and the city 2, eller jeg kom til 13 minutter, og da ringte Oda meg for å si noe, så ble jeg så trøtt at jeg bare sjekket dataen ferdig for å legge meg. Så sovnet jeg rett og slett. Såvnet sikkert i 2-3 tiden og jeg er allerede våken. Jeg har faktisk vært våken siden 9 idag, så jeg får bare håpe på at jeg ikke såvner gjennom paradise hotel danmark i kveld, men nå trur jeg at jeg skal se videre på sex and the city 2♥


de er i et gay brullup atm.

blogges♥
05.jul.2010
 01:52

BRAE FILMER?

Hello world, eller.. de som leser bloggen min.

Jeg lurte på om noen av dere kan si noen filmer jeg kan se nå? jeg har sett top model 2008 ferdig og jeg skulle egentlig se paradise, men så innså jeg at det eneste jeg så på var mats♥ så jeg vill at du skal si hvordan film jeg skal se! helst en glad film, ikke en trist,skummel emo film...

på forhånd takk♥

04.jul.2010
 20:58

MENSENSMERTER

God kveld♥

jeg hadde en uoffesiell bloggpause fordi idag har jeg hadd mensensmerter til 1000. Det eneste jeg har gjort idag er å ligge på rommet, syntes synd på meg selv og sett på tv'en. Også har jo spist da. Nå har jeg akkurat tatt en dusj og skal til å se søndagsfilmen på ''FEM''. Så dere får kose dere resten av kvelden, det skal i alle fall jeg. Hvis ikke mensensmertene tar overhånd. buhu.... fml..


så ondt har jeg :( eller.. kanskje ikke så .. dramatisk? må stikke, filmen begynner om 3 minutter

♥hva har du gjort idag?

02.jul.2010
 23:23

TOP MODEL

God kveld♥

Jeg skal være med i top model! neida.. jeg sitter og ser på top model nå på web-tv. Jeg hadde jo passet helt perfekt i rollen for å være en top model, eller hva syntes du?

tar bilder av meg selv og greier + at jeg reklamerer for cola !

også har jeg det syke smilet!
aah, trur jeg skal sette i gang og skrive en søknad,se der var jeg i gang! 

snart er det natti natt, tidlig opp i morgen siden jeg må på jobb!
02.jul.2010
 14:32

UKAS?

Heihei

Jeg lurte på om jeg skal begynne med ukas? hvis dere vill ha det så må dere kommentere i kommentarfelte:) nå må jeg stikke, hadebra
01.jul.2010
 23:15

MASSERING PÅ G

God kveld♥

Akkurat nå sitter (rettelse, ligger) jeg på sofaen til Oda mens Oda sitter oppå meg og masserer meg + at vi har cola,muffinsdeig (vi ble visst ikke muffinssteking allikavell) og ser på dramatikken på paradise hotel danmark. Hater Stina btw.


her kan du nesten ikke lese historien jeg hadde med oda/kristine i sta. Jeg fortalte henne en søt historie. haha, snakkes senere i kveld♥ amalie røyk ut, buhuuuuuuu :(:(:(:(:(:(:(
01.jul.2010
 20:52

MUFFINS IN OUR heart

♥Heihei♥

nå sitter jeg og mine to søte hvalrosser og er på en ny ekpidisjon. Vi holder nemmelig på å lage muffins/mat♥ så nå skal vi spise oss fete, noe vi gjør hver gang hos Oda, men alle må jo ha en super bestevenn som mater vennene sine ikke sant?


vips, så var de ferdige. eller ... dere får vente og se hvordan de ser ut
01.jul.2010
 07:11

GOD MORGEN

God morgen♥

Da var jeg akkurat stått opp, og nesten klar for å dra til tromsø, eller.. jeg har bare fått på meg gensern og tightsen. Nå står all sminkingen på g og sletting av håret osv. Dere gjetter aldri hva jeg oppdaget i morrest.... en...... EDDERKOPP!
jeg ble så redd at jeg fikk hjernteppe, så det første jeg fant for å bare mose den var hårbørsta mi! å nei tenkte jeg etterpå, hva skal jeg greie håret mitt med nå? jaja, jeg finner ut etterpå. Nå må jeg begynne å fikse meg m.m


det er forresten her jeg kanskje skal jobbe i sommer.
hits