30.jun.2010
 22:15

HÅRVIDEO - PARISERFLETTE

Heii

sorry for null blogging, så i trøst så skal dere få en hårvideo der jeg viser dere hvordan man lager en pariserflette. Det er veldig dårlig kvalitet fordi jeg bruker web, og det er fordi jeg ikke finner laderen til kameraet mitt. :( også anbefaler jeg at dere bruker hodetelefoner eller noe sånt. Fordi det er veldig dårlig lyd også.hjalp dette noe? også må du si i fra nå hvis du vill ha en annen hårvideo med en annen frisyre :)
30.jun.2010
 12:12

GOD MORGEN

God morgen?

Nå har jeg akkurat fått på meg daffedressen min og må vell kle på meg noen andre klær siden jeg og Frank-Ruben stikker til lyngseidet for å kjøpe softis♥ også har vi fått sol også. Det var sol i går også, så jeg trudde virkelig at det skulle regne og være overskyet idag, men sånn ble det ikke for idag har vi sol og det blir nok mest sannsynelig regn i morgen.


NAM!

skal prøve å huske å ta med kameraet mitt med på den lille turen vårs til lyngseidet for å kjøpe fet mat!

29.jun.2010
 20:50

BLOGGFRI

heiheihei♥

Nå ligger jeg i senga og er bare helt daff. Har bare sovet 6 timer i natt,jobbet og prøvd å finne en annen jobb. Som jeg kan fortelle mere om senere, så jeg tar bloggfritt til i morgen i håp om å være i bedre blogghumør i morgen tidlig, eller i morgen..


brownies og jentan♥

28.jun.2010
 23:46

BROWNIES

God kveld♥

Nå sitter jeg,Kristine og Oda og venter på at browniesene skal bli ferdige! jeg lukter lukta fra kjøkkenet, og jeg har egentlig bare lyst til å rive kaka ut og stappe hele brownisen i kjeften, men så skal jo .. Oda og Kristine også ha, så jeg må vell bare vente.

Bilder fra ''ekspidisjonen'' vårres kommer senere
28.jun.2010
 19:50

TRE SLASKE HVALROSSER

God kveld♥

Nå sitter jeg,Kristine og Oda å venter på at vi skal bli hentet til lyngseidet for å kjøpe mat. Ja vi sitter her på rekke og rad, og tenker på mat. Eller jeg tenker vell på mat da? Jeg ville bare si til dere at når jeg ser på dette bilde:


så angrer jeg på at jeg kasta pølsa mi igår på veien! :( rip..


trur jeg dør snart hvis ikke får i meg snart, og oda fiks oss skyss! VI MÅ LEVE PÅ NOE! MAT


Oda og Kristine ♥ jeg som sniker meg inn på bilde der bak i ;)
28.jun.2010
 14:26

BLOGG VS BLOGG

Heihei♥

Nå har jeg og Frank ruben akkurat kommet fra lyngseidet. Jeg hadde egentlig tenkt å kjøpe klær, men vi bestemte oss heller for å kjøpe jentelus og guttelus. Haha, snakk om å være sunn, men til overskriften! jeg er med i en blogg vs blogg på denne bloggen. Klikk på ''denne'' for å komme til bloggen og stem på meg? Hadde vært superkoselig hvis dere gadd ta dere tid for å stemme på meg.


random.
28.jun.2010
 09:59

GOD MORGEN

God morgen♥

Det er sikkert noen der ute som leser bloggen min, som lurer på hvorfor jeg alltid er så oppe tidlig? vell, det er fordi jeg må passe småbrødrene mine så tidlig, og fordi jeg ikke klarer å legge meg igjen. Når jeg åpner øynene, ser ut av vinduet så blir jeg helt lysvåken, men jeg kan vell fortelle litt om skiboten-turen min. Det var ikke bare mamma,frank,frank-ruben,tobias, jeg og Barbro som var der. Plutselig kom bestemor og bestefar og en hel campingvogn med søskenbarn og onkler fra alta, men jeg satt inne nesten hele tiden pga regn, og jeg gadd ikke satt ute i pissregn og kald vind. Det var egentlig nesten ingenting å gjøre der menmen..

dere skal også få litt bilder av turen, eller det er vell mest naturbilder. Jeg har blitt så inspirert i å ta naturbilder i det siste.

nå må jeg ta igjen paradise-episodene som jeg egentlig skulle i helgen.
27.jun.2010
 23:32

NATTA

God natt♥

vet jeg ikke har blogget på en god stund nå, men det er så mye som har skjedd. Både triste ting og brae ting, men nå er jeg så trøtt at jeg trur jeg bare går å sier hallo-natta til senga mi. Vi blogges i morgen!
26.jun.2010
 15:15

HEI

hei !

gikk bare innom for å sjekke og får å si at jeg fortsatt er i livet. Jeg har vært på jobb nå, og drar tilbake til skibotn nå snart. Så vi snakkes sikkert senere når jeg er kommet fram dit. 
25.jun.2010
 14:42

NATURBILDER

Hei søte lesere

Jeg har nettopp vært og tatt noen naturbilder for dere, og hvis dere har lyst på bildene på dere spørre meg først! fordi det er mine bilder, og et av dem er Oda sitt.


dette er mitt bildet.

dette  har oda tatt, så sykt fint syntes jeg!

Nå skal jeg pakke bagen min til skibotn, så vi blogges
25.jun.2010
 12:39

GOD MORGEN

God morgen

Det var virkelig deilig å såve helt til nå. Siden jeg trengte det også! I dag drar jeg til skibotn lamme familien, så det blir kanskje litt lite blogging. Også ser dere sikkert at jeg har byttet design veldig ofte nå, men det er fordi at jeg ikke klarer og velge, men jeg liker virkelig det jeg har nå best. Jeg skal fikse et bilde der i venstre kolonne. Jeg må bare finne et bilde aller først.

Trur jeg bruker dette?

litt uklårt, men det funker til jeg får et ordentlig bildet!

24.jun.2010
 21:31

STREKK I.. LÅRET?

God kveld!

Vi vant kampen vi hadde mot skjervøy 6-3 eller noe sånt. Syntes så sykt synd på meg selv siden jeg har strekk mellom ræva og låret, så jeg fikk nesten ikke spillet, men vi vant jo, og det er jo positivt! neste kamp er mot oksfjord/burfjord de ligger øverst på tabellen, og jeg må innrømme at jeg gruer meg litt til å spille mot dem, men etter at vi har spilt mot dem, så drar vi på altaturnering. Sykt jeg gleder meg! skal du dit?


for de som ikke vet, så er det jeg som har ballen. 

Nå må jeg vell gå inn på tv3.no får å se på de to episodene jeg har gått klipp av, av paradise hotel danmark 2010. Vi blogges senere!♥
24.jun.2010
 18:23

PÅ TUR TIL KAMP

Hei søte lesere

nå har jeg egentlig veldig dårlig tid. Jeg og Oda drar til fablab om 7 minutter, og jeg har enda ikke kledd på med fotballklærne, så jeg har jo egentlig tid til å blogge, men siden jeg er så søt og blogger for dere, så måtte jeg jo opptadere det.


sånn sitter jeg nå.

snakkes!
24.jun.2010
 16:34

MIDLERTIDIG DESIGN?

Heihei

Jeg har egentlig bare dette designet midlertidig fordi jeg har egentlig lyst på en header med bildet av meg selv, men jeg liker jo det selvfølgelig sånn som det er nå også. Så hvis du har lyst til å lage design til meg og er flink, så skal du bare skrive enn e-post til meg til charlottegarfjell@hotmail.com eller kontakte meg på facebook. 

Nok om design. Idag har jeg og Oda sittet barnevakt fra 9-4, og som dere sikkert leste noen innlegg under så forsov vi oss til 10 på 9 det er bare fordi at vi la oss kl 3 i går. På natten. Vi ankom akkurat stua til Oda. Også har vi spist pølser altså mat. Det er ikke lenge til jeg skal spille kamp på geitnes (kl 19.30), så hvis du har muligheten skal du bare komme å se på. Det er mot skjervøy 1 og de.. suger. 


mine to jenter ♥ dere skal helt sikkert få høre om den VILLE , eller når jeg gidder..
24.jun.2010
 14:51

TIRED OF BEING SORRY

Heey

Oda har nylig laget seg blogg, og hun sluttet i bloggen til letmetellu fordi det var bare hun som blogget, og det er jo ikke hun som får noe for det, men Oda er en så bra og morsom blogger så hun laget sin egen blogg som heter www.tiredofbeingsorry.blogg.no . Elsker designet hennes, og tenk at hun/vi har laget det helt selv. STOLT. Til dere som tar av samme design som vi har eier ikke fantasi, og må jo absolutt bare herme. lol.

Men poenget var at Oda (verdens beste) har laget seg sin egen blogg, og hun vill at DU skal lese bloggen hennes. Eller bare skicka innom!


see så fin! 

nå må jeg vell pakke tingene mine siden vi har kamp idag, og jeg drar til Oda om noen strakser
24.jun.2010
 14:05

NYTT DESIGN

Heihei kjære lesere!

ser dere at jeg har fått nytt design? hva syntes dere om det? 
Jeg og Oda (www.tiredofbeingsorry.blogg.no) har vært på jakt etter designhjelp, men de fleste som virkelig er flink vill jo ha betalt for det! men plutselig fant vi gratisdesign der vi kunne lage alt selv, og vi ble jo ekstra fornøyde når vi hadde lagd alt selv. Jeg orker ikke ha bildet på headeren siden jeg liker den hvordan den er nå. Eller den egentlige grunnen er at jeg ikke vet hvordan jeg skal putte bildet inn dit, og jeg gidder egentlig ikke bruke så lang tid på det. Jeg likte det! gjør du?


24.jun.2010
 09:47

NOEN STILTE SPØRSMÅL

God morgen

Stresset sykt i mårrest. Såv hos Oda, og jeg skulle egentlig være hjemme halv 9(siden jeg skal sitte barnvakt), men så våknet vi ikke før ti på ni, så vi måtte springe (rettelse, vi gikk) til fablab får å høre om bestefaren til Oda kunne kjøre oss, og så søt som han var, så kjørte han oss til Lyngseidet. 

Nå når jeg leser gjennom kommentarene jeg har fått, så ser jeg at det er noen spørsmål som er stilt. 
Spørsmål: Hvor er din daffedress fra, og vet du hvor mye den kostet?
Svar: Den er fra motebutikken her på Lyngseidet, og den var på salg, så den kostet bare 499,-

Spørsmål: åssen lager du sånn flette?kan du lage hårvideo? 
Svar: Jeg kan helt sikkert lage en hårvideo om hvordan jeg lager en sånn flette! :)


Spørsmål: er veldig nysgjerrig, er du søstra til hu karoline garfjell som var med i mgp? :)
Svar: Nei. Jeg er bare tremenning med henne.

Tror det var alle. Nå skal jeg, Oda og Frank Ruben (lillebroren min jeg sitter barnevakt for) dra til Lyngseidet snart. Noe som begynner å bli den daglige rutinen, men hallo det er sommer!


ah. Dette er været i nede i Oslo og sørlandet der


åh. Mens dette er været vi har i nord.

Nå fikk jeg vite akkurat at jeg har fått et søskenbarn i natt :)
♥hva skal du gjøre idag?
24.jun.2010
 00:57

ANYONE?


Hei søte lesere!

Husker dere Oda Margrethe? Hun som pleide å blogge for Aurora? Jo, hun har laget seg en egen blogg. Men den er ikke ferdig enda. Kommer en slags 'premiere-åpning' på hele bloggen senere her på min. Hihi, snakker om å være en god venn.

Så er da spørsmålet mitt til dere: Er det noen som kan lage en profersjonell header-og design til henne? Eller vet du om noen som kan gjøre det? Det hadde vært fantastisk om du hadde hjulpet oss! 

Her er da jenta som så sårt trenger deres hjelp. Si hei til Oda!

                                               Lever min dröm - Lorentz & Mr. SakariasVet du om noen som kan lage design-og header til henne? Tusen takk på forhånd!
23.jun.2010
 16:59

KRISTINE ER ET DYR

Hei

dro ikke til Oda pga kirkegård(?) Så derfor har jeg brukt dagen min på å få tak i Karoline som er den vanskeligste personen å få tak i, så jeg dro heller opp til Kristine. Der var også Svein og Rikke, så vi dro til prix for å kjøpe ♥softis og godteri♥ Jeg hadde faktisk kameraet mitt med meg denne gangen.

bilder kommer senere
23.jun.2010
 11:52

SOL?

Hellu

Nå venter jeg bare på at Oda skal bli ferdig i dusjen og å fikse seg, så drar vi til lyngseidet med Kristine for å kjøpe softis :-D også kanskje litt mer godis?.. høh. Aurora hvis du leser dette, underhåret mitt er ødelagt. Lurer på hvorfor og hvem som gjordet det? :|

bildet tatt nå nettopp for de som lurte.

Forresten, når jeg så ut av vinduene for 2 sekunder siden så jeg et merkelig lys, så ser jeg at himmelen er klårnet opp litt, og vi får faktisk litt sol her oppe. Uvanelig virkelig!
Må stikke nå, hadebraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
23.jun.2010
 10:30

GOD MORGEN

God morgen!

jeg er klar over at jeg ikke blogget noe etter i går etter pannekakevideoen, men jeg har en grunn for det. Jeg klippet plenen hos bestemor og når jeg kom hjem dro jeg til pappa for å vente på at Oda skulle si at jeg kunne komme, men siden Oda bor noen mil borten for meg, så må jeg jo bli kjørt dit, og verken mamma, pappa eller Frank gadd å kjøre meg. De sa at jeg skulle sykle?! skjer ikke.


redigeringsprogram; Photoscape

som dere ser så må jeg vell begynne å fikse meg før jeg drar til prix med Kristine og Oda for å spise softis♥ og når jeg kommer hjem så må jeg dra på trening siden vi har kamp i morgen mot IKIL.

hva skal du gjøre idag?

22.jun.2010
 14:01

VIDEOBLOGG - SNU PANNEKAKER

heihei

Nå har jeg laget et parr pannekaker som passet godt inn i magen min, men jeg skulle jo prøve å snu de opp i lufta, og kan ikke akkurat si at det ble en suksess, og jeg laget en film til dere. Eller lillebroren min filmer, og han suger i å filme.

webcam filming in my ♥ vet jeg ser ut som en monster, men jeg hadde akkurat kommet ut av dusjen, tok på meg daffedressen og gadd ikke sminke meg

ENJOI
22.jun.2010
 09:42

GOD MORGEN

God morgen

da var jeg stått opp, og som dere ser så er klokken 10 over halv 10, og ja jeg er faktisk lys våken. Det verste av alt er at det er sommerferie, men jeg føler at jeg får mer ut av dagen da! akkurat nå ligger jeg her i min daffedress. Ja, nå har jeg også kapret til meg en sånn. Eller mamma kom hjem og overasket meg med en t-skjorte, en hullete tights, en kort tights og en daffedress. Jeg har verdens beste mamma ♥


men den er fake som dere ser, men jeg tenker vell egentlig at  daffedress er daffedress


idag skal jeg tjene litt penger ved å klippe plenen hos min bestemor.

♥har du planer for dagen?

21.jun.2010
 21:24

HEI

Hei!

skulle bare si at jeg drar på fotballkamp nå snart, og at dere må ha en fin dag(kveld) videre.dette innlegget skulle egentlig ut i sta kl halv 7,men så plutselig ringte Karoline meg, dataen slo seg av og alt skjedde på en gang, men i vertfall.. LK tapte 5-4 uflaks..
Nå skal jeg snart se paradise danmark, men heey oppdaget at det enda var en time til.. for en nedtur
21.jun.2010
 12:46

GOD MORGEN!

God morgen !

endelig er jeg helt uthvilt etter alle de dagene jeg måtte stå opp halv 7 halv 8 osv. Det var deilig å såve til nå, men i vertfall. Jeg trur jeg må dusje siden jeg ikke gadd dusje i går.. sa noen lat? æsj, jeg har såvet skitten.. senere idag skal jeg vell dra ned til geitnes for å se lk kamp lamme Oda. Eller hun spiller for smågutter så jeg må vell se på henne!


nå ble jeg sånn helt plutselig sulten på mat (hamburger) så vi snakkes!

20.jun.2010
 19:55

FORTJENT 3.PLASS

heey

da var jeg akkurat kommet hjem fra turneringa vi hadde. Den het solifer cup eller noe sånt, men i vertfall vi kom på 3.plass.. ikke det beste, men ikke det dårligste heller. Det eneste bilde jeg fikk var med mamma sin telefon når hun tok bildet av oss på slutten, så jeg må vell bare vente til hun legger det ut på face, men dere skal jo få se bilder i fra bursdagen til Kristine. Som hun feiret på klubben.
ok, jeg dør av dette bildet, men Marita var søt her


tungebildeee! jeg har veldig lang tunge.. haha


heh.. trur jeg stopper her. 

må stikke nå for å spise ♥hva har du gjort idag?


19.jun.2010
 20:13

DET SNER I NORD!

hei kjære lesere!

kan ikke akkurat si at jeg har så mye energi til å skrive nå. Jeg er trøtt, våt etter alt pissregnet etter fotballkampene og helt utslitt. Jeg og Karoline måtte stå opp halv sju, og vi kjørte klokken halv åtte. Jeg trudde jeg skulle dø når vi kom fram. Fordi vi hadde ikke kamp før ti på halv to, og mellom den 1. og den 2. kampen vårs.. vent på det..... dere kommer til å bli sjokket dere i sør... men det... SNEDDE !! midt i juni, men sånn er det vell å bo i nord-norge, men jeg trodde virkelig ikke at det skulle sne i juni. uff.. 

Jeg glemte kameraet mitt som vanlig. Jeg som hadde tenkt til å ta bilde av sneen for bevis.. hehe..
Nå skal jeg vell egentlig bare spise noe, så må jeg se tre episoder av paradise danmark siden jeg ikke har sett på det siden mandag. 

18.jun.2010
 17:59

INGEN SÅVING I BARDU

heeey

tror dere ikke at jeg ikke ble og dra? jo, Martine sendte meg en melding og sa ''nå kjører vi'' så da regnet jeg med at jeg ikke kunne være med dem, men på den tiden jeg har vært hjemme har jeg shinet rommet mitt og klippet plenen hos naboen, og jeg fikk penger for det også. Faktisk 200 kr, og sånn skal jeg gjøre 1-2 ganger i uken. Her snakker vi rik. 
Og nå er det ikke lenge til jeg drar på mamma sin jobb siden hun har åpent til 8 idag. 


nok et usaklig bildet. Som ikke har noe med innlegget og gjøre, men det var skikkelig koselig på den turen sier jeg bare, og JA det var vi som laget det bålet utrolig nok! 

jeg kommer ikke til å sove i bardufoss, så dere får innlegg fra meg uansett. Også må jeg stå opp 7 i morgen siden vi drar halv 8 i morgen tidlig for å spille kamp!, men nå roper Frank på meg. Hade godt!
18.jun.2010
 11:31

GOD MORGEN

God morgen

nå venter jeg egentlig bare på at Martine skal ringe meg for å si når vi skal dra til bardufoss, og siden vi skal spille der hele helga, så kan jeg ikke blogge før på søndag, men jeg skal prøve å lete etter en som kan ta over denne helga, så blir denne bloggen ikke så ensom.

også ville jeg si at jeg kanskje skal til syden den 18. i 2 uker med Kristine, men hvis jeg ikke blir å dra med dem så drar min familie til syden kanskje i februar, så det blir jo sydentur alli ka vell :D


2 år siden i syden


syden i fjor

håper jeg skal i år også da!
17.jun.2010
 23:18

GOD NATT

Heyhey!

Fotballkampen trenger vi virkelig ikke å snakke om, men dere kan få se noen bilder min kjære pappa har tatt. Meste parten av meg, siden jeg sa at han måtte ta bilder av meg!


vet ræva mi ser ut som et FJELL på dette bildet, og armene er i hutti heita. For dere som lurer, ja seg ser sånn ut når jeg skyter.. flævt.

nei, vi er ikke fattige som ikke har råd til keeperdrakt. Det var bare at treneren hadde glemt drakta eller no


også tok vi ikke den første ferga siden det ikke var plass, så vi måtte utsette kampen en og en halv time, og vente på ferga så lenge..

men nå er det natti natt! vi blogges i morgen

17.jun.2010
 14:09

JEG OG MIN LILLEBROR

nå ligger jeg og Frank Ruben (lillebroren min) og chiller i senga og hører på spotify, når vi egentlig skulle rydde rommet mitt, men vi har ryddet halve rommet, og vi gidder ikke mer. Vi tar det senere liksom.

plutselig kom Mikke som er katta mi inn på rommet også


må vell gjøre meg klar til kampen vi har.
17.jun.2010
 12:33

SOMMERFERIE!

Hei kjære lesere

Endelig har vi sommerferie. Det er så deilig å ha sommerferie, men jeg kommer jo til å savne mange folk siden nesten alle skal bort. Til dere som sa at det sikkert ble gøy med forskere. Det var ikke gøy i det hele tatt! -.- de pratet på engelsk og jeg fårtsto egentlig ikke en dritt.. men når de var ferdige så fikk vi gå, men før det så måtte vi få tilbake karakterene, og gjett hva?! bare 5'ere og 4'ere og en 3'er....


det beste var at jeg fikk 5 i de dårligste fagene jeg er i. Altså matematikk og RLE. Ja dere leste riktig jeg fikk 5 i RLE !

men nå skal jeg rydde rommet, så blir jeg hentet av Frank for å se på en lk jakke jeg skal ha i fotballsesongen! og siden vi skal på fotballkamp i dag, så blir den sikkert godt brukt der
17.jun.2010
 08:56

SKOLEN NÅ

God morgen!
oj, skolen begynner om 3 minutter nå, så jeg må stikke! dere får høre mere av meg når jeg kommer hjem!

Image and video hosting by TinyPic
16.jun.2010
 22:05

JEG SAVNER DET GAMLE HÅRET MITT

heihei

Ville bare dele mine tanker at jeg savner virkelig det lange håret mitt! Jeg bladde gjennom noen bilder, og jeg oppdager ikke før nå at jeg virkelig hadde langt hår noe som alle sa, men jeg måtte jo selvfølgelig klippe meg, så ble jeg kort som jeg er nå. Buhu fml


seeeeeeeeeeeeeeeeeee, åååh, jeg blir så irritert!
men jeg må vell bare la det våkse ut igjen?

16.jun.2010
 15:57

CHATROULETTE

dere finner meg og Karoline på Chatroulette nå! skriv hvis til meg at du leste på bloggen min at jeg var der hvis vi møtes der ;)


haha, snakkes der?
16.jun.2010
 15:03

PHOTOSCAPE

Disse tre bildene har jeg satt sammen i photoscape, men jeg lurte på om det er noen av dere som vet hvordan jeg får ut et ''bevegende'' bilde på bloggen?


16.jun.2010
 12:47

DET SKAL BLI DEILIG MED SOMMERFERIE!

Hei søte lesere!

Idag hadde vi en stress dag på skolen. Vi måtte rydde, stable og viske bort alt som sto i bøkene, men når vi var ferdige, så skulle vi få låv til å gå, men så lyger jo aldri lærerne nei, så vi måtte bli en halv time på skolen til for at vi skulle se begynnelsen på avatar, og de fleste i vårs klasse har jo sett den, så jeg skjønner ikke hvorfor hun gidder å vise den til oss i det hele tatt?,men det var herlig at vi fikk gå 2 timer før vi slutter på skolen. Vi ser resten av filmen i morgen også skal vi få besøk av en amerikansk forsker og en annen... booooooring..


her har dere en liten outfit idag.

Genser fra bik bok
øredobber fra glitter
også har jeg på meg en vanlig, slum, nuppete (så negativt, haha) dongeritights

jeg får vell bare holde ut en skoledag til. Det er ikke så ille, men må innrømme at det frister og bare drite i skolen i morgen for å heller ligge å spise usunn mat, se på disney channel hjemme mens de andre er på skolen, men jeg skal holde ut bare en skoledag til!

♥har du sommerferie?

HUSK:
konken min et innlegg under her
15.jun.2010
 23:22

KONKURRANSE - MED PREMIE?

Heisann sveisann

hadde tenkt å fyre i gang en første konk her på bloggen, men jeg vill vite hva dere vill ha? dere sier hva dere vill ha, jeg kjøper det, også kanskje vinner du det? Så enkelt var det. 

f.eks
Øredobber
Sminke
Solbriller, men da må du si hvordan
osv..

tar ikke klær med siden alle har forskjellige strl på det


bare fordi hvis oda ville ha dette bilde :)
15.jun.2010
 20:54

SA NOEN JOGGE?

God kveeeld!

jah.. jeg skulle jo egentlig jogge i dag opp til solhovdammen, men det endte med at jeg daffa i senga, så på sesongåpning av hells kitchen, spiste brownies og drakk cola. Snakk om å være sunn, men jeg jogget jo på søndag også hadde jeg trening i går, så har jeg jo trening i morgen også, så det gjør helt sikkert ikke noe eller? 
Som du sikkert skjønte, så skal jeg på bardufossturnering, gleder meg sykt mye. Ikke bare for å spille fotball, men å være med folket også. 


fikk lyst å legge det ut siden det er borte på hånden min nå! :(, men nå begynner hells kitchen igjen!!!!
15.jun.2010
 17:09

SKAL DU PÅ TURNERING?

Heisann!

jeg lurer på om du skal på fotballturnering i bardufoss denne helga? Kanskje vi sees der vis du skal dit? I så fall, hvordan lag skal du stille med der?


15.jun.2010
 15:19

OVERTRØTT?

Heihei!

da var jeg akkurat kommet hjem fra skolen, eller for en time siden.. haha. Men Idag fikk vi prøven vår tilbake, og guess what? fikk 4- på begge prøvene. Det er jo ikke så dårlig vell? Men jeg suger i engelsk uansett, og det der med at jeg og Karoline skulle legge oss med en gang i går? vell vi lå å vrengte oss i latter av denne videoen

bla til 1 minutt for å se hva vi flirte av.

haha, er det mulig å være mer overtrøtt enn det vi var, så vet ikke jeg. Må stikk ned til pappa nå, så vi blogges senere!
15.jun.2010
 00:36

DETTE GJØR JEG OG KAROLINE NÅR VI KJEDER OSS

God kveld i stua! haha neida

gjetter dere egentlig ikke vill vite hva jeg og Karoline gjør når vi kjeder oss? vell, dere skal få vite det gjennom noen bilder. Hold dere godt fast for her kommer noe av det styggeste dere har sett. Dere kan godt søke på google også etter fat people having fun, så kommer vi opp I guess
se på sola mi ved siden av! haha aw


dobbelhake må også til!


Nå skal jeg ikke gå lenger. Dere får kanskje en bildeserievideo av meg og Karoline, men vet ikke helt om vi skal vise vårs indre skjønnhet? også har dere et godt eksempel på indre Rock Fjellstad hos taking a shit skjønnhet på videoen som var i forrige innlegg.

Liker at jeg har vært så kreativ og tegnet en tegning til dere! hahha jeg er så søt, trur vi skal legge oss nå før vi blir helt crazy og legger ut en video der vi lager.. ok skal ikke si mere
♥GOD NATT
14.jun.2010
 21:31

VIDEOBLOGG

heisann, dere får bare en video!


likerlikerliker!
også ville jeg også si at jeg ikke har blogget idag fordi jeg ikke har hatt tillgang til pc! :)

(det var en tull for de som ikke skjønte det!)
14.jun.2010
 08:44

GOD MORGEN

God morgen!

har vell ikke så god tid til å skrive så mye til dere, men jeg ville bare si at jeg drar på skolen nå og der skal jeg koseeee meg .. not. Jeg må vell si hade nå siden jeg enda ikke har spist, så vi snakkes når jeg kommer hjem!

♥har du skole idag?
13.jun.2010
 21:02

MAMMABLOGGER?

Heihei!

Da var jeg kommet hjem fra en sprudlende joggetur, eller nå overdriver jeg litt.. kondisen var på 0, og det gikk pare et parr meter før jeg måtte ta meg en 10 minutters pause, men jeg skal sjerpe meg til neste gang. Jeg kan ikke leve sånn her hvis jeg skal spille fotball?
I værtfall. Til overskriften. Har dere lagt merke til at det er blitt veldig mange mammablogger på topplisten? det er jo like før de tar over hele blogglisten, og det som blir å stå der er mammablogg-toppliste isten for toppliste.
Syntes det skal komme noen pappablogger sånn at de kan vise mammabloggene at det er de som er sjefen liksom. Det blir liksom en mamma-pappa kamp. Nei, haha nå drømmer/tuller jeg fært


jeg tok jo også selvfølgelig med meg kameraet som jeg glemmer nesten hele tiden! tok faktisk to bilder til, men gidder ikke laste opp flere bilder.. sa noen lat ?

likte at dette innlegget handlet om to ting :-D
13.jun.2010
 14:20

JOGGETUR - JEG ER SPREK

Heisann sveisann!

Nå trur jeg at jeg tar meg en joggetur opp til solhovdammen. Kjente jeg trengte det etter gårsdagens kamp. Min kondis er på null, så jeg skal begynne å trene den opp med å jogge ver dag opp dit. Også må jeg presse meg selv også på fotballtreningene (hør på meg!, haha) Men først så skal jeg filme sminkevideoen på barbro sin blogg (www.bgarfjell.blogg.no) hvis jeg ikke klør meg i gjæl på alle myggstikkene jeg fikk i går. Telte dem faktisk og jeg fikk 25 myggstikk i løpet av den tiden vi var i nordreisa. Sykt de har mye mygg!


Fotograf: Gunnhild

dette er en liten bit av solhovdammen. Det er sykt fint der oppe
13.jun.2010
 13:45

PARADISE HOTEL DANMARK 2010 - JENTENE

God morgen!
sto akkurat opp, og er sykt trøtt! Skulle egentlig ri på solvik idag, men neida.

Sa jeg skulle skrive litt om jentene også, så her for dere min mening om alle jentene som er på paradise hotel nå og som har godt ut også.

Amalie

likte hun ikke i startet, men har begynt å like henne etter vert. Hun kan være litt drøy og dramaqueen i blandt, men ellers ser jeg på henne som en utrolig fin og grei jente. Også har hun jo det utseende også da!

Susan

BIATCH er alt jeg sier. Glad hun gikk ut!

Maria

Elsker alt med henne. Utseende, personligheten og hele pakka. Hun er en utrolig flott jente som virker sjenert i blandt, men jeg digger henne. Synd hun måtte ryke ut.

Tammie

liker henne veldig godt. Hun har et fantastisk utseende, men kan oppføre seg litt dårlig mot Amalie til tider. Hun og Kasper var det søte parret her inne før en av tvillingene (som jeg forteller om senere) fikk en fredning og sa at hun skulle stille seg med Kasper. Tammie tok da og stilte seg md Nikolai og har siden da vert litt vell overbeskyttende over hun og Kasper. Tammie var den som ble kåret til miss paradise.

Claudia

Claudia var den som også har vært i paradise før og fikk da en mulighet til å jobbe seg inn i spillet. Hun klarte det og er fortsatt med i spillet. Liker nesten alt med henne bortsett fra at hun kan være litt dramatisk til tider. Men ellers er hun en superkul jente med utseende.

Stina

Stina er en kjempeflott jente med utseende og personlighet. Digger henne rett og slett, men når Amalie gikk på partnern hennes så syntes jeg at det var dårlig gjort av Amalie, men Stina trengte ikke gå i mot Amalie på en drastisk måte og liksom få alle i mot henne. Det var dårlig gjort av henne siden hun også sa at hun dreit i hva Peter gjorde bare at de var partnere og holdte sammen.

Samanta


blæh! etter at Stina fløttet ut av hotellet har hun oppført seg bitchi. Hun er veldig frekk i kjeften, men ellers er hun jo en kjempegrei jente. Jeg har vell ikke sett alt med henne da, men håper at du viser sin gode side også i dette spillet mot alle.

Zara

digget virkelig henne! hun sto for det hun sa og var seg selv hele tiden. Hun kunne oppføre seg litt surt av og til men ellers var hun en flott jente med en bra personlighet!

Tvillingene

Hun ene heter Mia og hun andre husker jeg faktisk ikke. De fikk et hemmelig oppdrag når de kom inn på hotellet, og det var at de skulle skifte på å være inne på paradise i et døgn. På frokosten neste dag røpet de seg og de hadde klart oppdraget. Den ene jenta fikk da fredning og stilte seg bak Kasper som jeg sa. Fikk ikke se alt for mye til den ene jenta siden hun gikk ut når hun stilte seg bak Nikolai, men jeg digger dem begge to ut i fra det jeg har sett til nå.

(glemte nicolea, men gidder ikke flere nå^^)

jeg oppfordrer alle til å begynne å se på det! sykt spennende, og jeg kan si at Kasper som er/var Peter sin aller bestevenn sviktet han på torsdag så DA var det mye dramatikk!
12.jun.2010
 23:54

AWILAWIDAWI

God kveeeld!
(jeg er så kreativ med overskriftene eller hva?)

nå kom jeg akkurat hjem fra bursdagen til Kristine og den var superbra! synd at jeg hadde strekk i foten, så det ble ikke så mye dansing i starten, men etter vært så ble det jo bare bedre! hun feiret forresten bursdagen sin på klubben.
Dere skal få noen bilder fra gårsdagen, men det var ikke så mye siden jeg ikke gadd å slepe på kameraet mitt over alt, men det var noen som tok noen bilder for meg + at det var noen ''fotografer'' der også, så når de bildene kommer ut på facebook så skal jeg virkelig vise dere!


haha, pent sier jeg bare.... likte virkelig at magen min bare tyter ut.. tjukka

også gidder jeg ikke laste opp flere bilder siden jeg er så.. lat
jeg låver dere mye bedre blogging denne uka siden jeg ikke har noe spesielt denne uka, også var det jo de fotballkampene vi spilte idag, de snakker vi ikke om..
12.jun.2010
 01:13

NATTA

god natt dere!

er så trøtt og sliten etter flere timer med dansing i strekk, så dere får vite om alt i morgen med bilder! forresten så kommer jeg ikke hjem i 12 tiden i morgen siden jeg skal ha dobbelkamp i reisa, og vi skal ta 10-11 ferga. Med en gang jeg kommer hjem så drar jeg i bursdagen til min kjære Kristine<3

dere får høre mere fra meg i morgen eller over i morgen! :)
11.jun.2010
 13:25

GOD MORGEN

God morgen!

ah, det er jo helt herlig at vi har fri eller rettere sagt avspasering. I dag skal jeg på sommerballet som er på solhov med Kristine og Marit. Vi skal altså dra dit i lag som en date, neida..
Jeg skal faktisk ta med meg 4 kjoler til Kristine siden vi ikke klarer å bestemme seg, så det jeg må vente på nå er at kl skal bli halv 3 sånn at jeg kan gå ned til skolen får å så dra til henne.

Jeg var jo på messa, og der filmet jeg Torbjørn når han sang use somebody


sårry for dårlig lyd, men det var fordi det var veldig høy lyd
10.jun.2010
 21:17

KAMPEN GIKK SOM FORVENTET

Heisann hoppsann!

vi spilte kampen vårres, og jeg kom akkurat hjem fra den. Vi vant som forventet 3-9. Vi var veldig late og dårlige i første omgang da stillingen ble 3-3, men i andre omgang klinket vi til 6 mål til. Kristine - 6 mål, Oda - 2 mål og Jeg - 1 mål. 
glemte kameraet mitt (sjokk) så det ble ingen bilder dessverre. Skal ta med med på lørdag da vi skal ha dobbelkamp i nordreisa. Kanskje du er der, så kan du se på?


så dere får nøye dere med merket vårres. Er det ikke nydelig?
(nå skal jeg starte på paradise jentene)

I morgen skal jeg på sommerball i lyngen på solhov. Det blir koselig, og jeg skal låne kjole hos min aller beste Aurora. Tusen takk for det! i you
10.jun.2010
 16:34

PARADISE HOTEL DANMARK 2010

God morgen!

tenkte jeg kanskje kunne fortelle dere litt om paradise hotel danmark 2010. For du som ikke ser på det kan kanskje begynne og se på? det er jo ikke like gøy som det norske, men det er mye mer spenning og krangling der inne enn hva det er på paradise norge.


fra venstre (øverst): Rasmus, JonasPeter, Kasper, Nikolai.
fra venstre (midten): StevenAmalie, SusanMaria, Tammie, Nick.
fra venstre (nederst): Claudia, Stina, Samanta, Zara.

Sasmus, Susan, Maria, Nick og Claudia har vært med på Paradise Hotel før, men kom inn i første episode der de fikk et oppdrag om å prøve å spille seg inn i spille og finne en partner. De som er på Paradise Hotel nå er Claudia og Rasmus. Resten av dem gikk ut.

Rasmus

min mening om han er at han er ganske så arrogant. Han viser seg selv på den måten at han liksom er best, men ellers uten om spillet så er han en kjekk gutt som er snill mot partnern sin og de andre og selvfølgelig han er også ganske så underholdene. Er ganske alvorlig under pandoras eske og stiller veldig mange spørsmål ut av spørsmålene.

Jonas

min mening om han er at han var veldig frekk i kjeften mot alle og var veldig høylytt, men han var jo ganske så underholdene og en bad boy for å si det sånn. Vi fikk jo ikke sett så mye av han siden  han gikk  ut i 2 eller 3 episode.

Peter

Elsker han! liker utseende og persnoligheten hannes. Han sa jo først at han ville spille med hjerte, men etter som det ble tungere og spille med det bestemte han seg for å spille taktisk. Han er forelsket i Amalie og de er det sterkeste parret der inne.

Kasper

Jeg elsker han også! har ikke sett noe som jeg ikke liker med han enda. Kanskje at han koser med Tammi enda for det om de sa til Nicolai at han ikke skulle det? men Nicolai kan jo ikke være sjefen deres heller da.

NikolaiNikolai er en person som virker ganske grei, men er veldig beskyttende ovenfor Kasper og Tammie. Jeg vet egentlig ikke så mye om han ennå, men så langt så virker han ganske så grei, men kanskje ikke den som står i midten og hopper opp og ned.

Steven

Liker egentlig ikke han her! tenker alt for mye på spill, men uten for det så er han en morsom, grei fyr som er underholdene og ganske så kjekk.

Nick

Fikk ikke se så mye til han siden han røyk ut nesten med en gang, men ut i fra førsteinntrykk så virket han ganske grei, men så skummel ut.

Mikkel

ok, har letet halve google etter han, men det eneste bilde jeg fant av han var dette bilde, så sorry for det da.
Kan egentlig ikke si noe om han enda siden han kom inn i går allerede. Men han så grei ut i alle fall! :)

sånn. Jentene på paradise får dere en annen gang siden dette innlegget blir så langt ellers

10.jun.2010
 15:58

PARADISE

Hei søte lesere

har sittet og skrevet et langt innlegg til dere, men visste ikke helt om jeg skulle publisere det. Det er veldig veldig langt og handler om Paradise Hotel Danmark 2010. Visste ikke helt om jeg gadd publisere det hvis det ikke var noen som leste det. Da er det jo ikke noe vits?
Kommenter hvis du vill lese det, så skal jeg publisere det til dere med en gang! :)

Idag har vært en slum dag siden vi har avspasering idag og i morgen, så vi har fått oss en lang helg. Jeg har faktisk fått noe godt ut av det også. Har ryddet stua også har jeg sett på paradise norge 2009. Det er faktisk ganske spennende der nå. Også har vi kamp idag også kl 19.30 på geitnes, så du som har muligheten for det burde komme å se på oss spille!


jeg skal skrive om alle de + de 3 nye som er kommet inn, så det blir et veldig langt innlegg, men hvis du vill lese det så skal du bare si i fra!
09.jun.2010
 20:32

KJOLE TIL SALGS

Hei!
Karoline har vært og kjøpt kjole på nelly.com og ble missfornøyd med den ene. Så hun har lyst til å selge den til en av dere hvis dere er interesserte. aldri brukt før. kjolen kom idag.


det var ikke så klårt så dere får et bilde fra nelly også


strl: S/M men ganske liten

det er budrunde, og beløpet starter på 150 kr.
Kontakter den på mail som har fått kjøpt kjolen så du må legge inn igjen mail-adressen.
Du som kjøper kjolen får nermere kontakt når jeg kontakter deg.
09.jun.2010
 16:30

HJERNTEPPE!

Heihei

(haha, legg merke til at jeg fikk skriften til å bli stor? jeg har ingen aning om hva jeg trykte på.)
Idag hadde jeg mattetentamen. Trudde jeg skulle dø! jeg satt helt alene øverst i tårnet på skolen. Det var sjikkelig ekkelt også, helt alene liksom.
Og det gikk jo rett i gokk. Fikk hjernteppe, så jeg kan vell satse på en 3'er kanskje?

der det er en svart ring der satt jeg helt alene, og gampte over de vanskelige matteoppgavene.

nå skal jeg spise fiskekaker også skal jeg kanskje på avslutning på skolen hvis det ikke fortsetter og regne.
og forresten så skrev jeg at vi hadde en aktivitetsdag på skolen (trur jeg?) vi fikk faktisk en stubbe som premie, der det står at jeg kom på 3.plass .. haha stort.


08.jun.2010
 17:17

ER DU FAST LESER AV BLOGGEN MIN?

Det jeg lurer på er egentlig om jeg har noen faste lesere. Eller er dere bare innom bloggen min av og til og leser det som står også kommentere f.eks fin blogg.

svar i kommentarfelte om du er fast leser eller bare kikker innom av og til
08.jun.2010
 15:24

FINNER INGEN OVERSKRIFT

Heisann!
(hater når jeg ikke klarer å finne på noe overskrift!)

er fortsatt litt tett i nesen og sår i halsen, men det har blitt bedre. Så nå har jeg begynt å blogge for fullt igjen!
Idag på skolen hadde vi en aktivitetsdag. Vi hadde spydkasting.. noe som jeg sugde i, 60 meter og noen andre jeg ikke husker, og siden vi har verdens beste lærer fikk vi gå 1 time før.

Nå skal jeg snart dra ned til pappa for å hente kameraet mitt som jeg trenger til å ha på bloggen, så drar jeg på LK - TIL 3 kamp som er nede på geitnes kl 19.00, du som har muligheten for det burde komme. Det blir en bra kamp og jeg skal selvfølgelig ta noen bilder til dere!


også er det kommet litt sol i nord også! I alle fall her i lyngen.

 
07.jun.2010
 15:05

ER SYK

Hei hei!

Sorry for at jeg må ta fri idag også, men jeg tror at jeg har blitt syk etter messa siden det !snedde! nok om det. Dere får meg sterkt tilbake når jeg blir frisk igjen så da får dere litt bedre blogging.

06.jun.2010
 20:28

KOM AKKURAT HJEM

God kveld
nå er jeg akkurat kommet hjem fra sykehuset og er trøtt og sliten. Var på sykehuset med Barbro i hele dagen, og jeg orker ikke blogge mere idag. Jeg stikkert til Aurora nå så dere får høre fra meg i morgen når jeg er ferdig på skolen.

05.jun.2010
 19:36

NORDKJOSMESSA 2010

Heihei!
ble tidlige hjemme enn det jeg trodde. Det har vært en super dag idag på messa. Har møtt masse folk, sett på Torbjørn og Helfner, og ikke minst spist MASSE godteri. 
Har sikkert lagt på meg 4 kg i løpet av dagen, også har jeg egentlig ganske ondt i hodet. 


der dere ser at det er masse hår som flagrer og det holder på å sette seg fast i maskinen sitter jeg. 


Stakkars Kristine sier jeg bare, det var hun som ble presset hele tiden. 


Torbjørn og Helfner på ministjerner


haha, oda og to andre ble dregd opp på sceen av torbjørn og helfner for å danse makarena dansen.


veldig pent.not 


også ble www.kristineees.blogg.no også med på bildet! :)


fra helfner <3 han hva veldig kald på hånden så skriften ble veldig uklår. 

hvis dere vill se flere bilder så legger dere meg til på facebook Charlotte Garfjell. Jeg har forresten to brukere, den ene går ikke ann å slette så dere må lagre meg med den brukern som jeg har russegensern på på profilbilde.

jeg har tatt masse bilder! og jeg som bare sa at jeg skulle ta sånn 2-3, har jeg ikke vært flink da?

Nå skal jeg spise pizza, chaao
05.jun.2010
 07:53

GOD MORGEN

God morgen!
klarte faktisk å stå opp for en time siden, og nå har jeg fikset meg,spist og gjort meg klar til messa. Det er ikke lenge igjen til jeg drar til Aurora for og så dra til lyngseidet igjen for å ta bussen til messa.
Jeg tar med meg kameraet mitt bare så dere vet det, men jeg er ikke den som har kameraet oppe hele tiden, så det blir kanskje 2-3 bilder eller mer.


her er en av dem som heter aqua et eller annet.

jeg kommer kanskje hjem i 8-10 tiden? vi blogges i vertfall da!

♥hva skal du gjøre idag?
04.jun.2010
 14:16

TRUR JEG DØR

Hei dere!
Da var jeg ferdig på skolen, jeg kan si at prøven gikk rett i gokk! satser på en treer.
Også må jeg ha mattetentamen alene på tirsdag! jeg døøør.
I morgen er det messa på nordkjosmessa kl 10 til 8 trur jeg? så dit skal jeg være å ta karuseller, være med venner,spise sukkerspinn og spise masse godteri!
Si ifra til meg hvis du skal dit, så kanskje du ser meg der?


Karoline vennen, selvom vi krangler og er uenige i ting så er du og kristine for alltid number 1! Tenk at du bestilte en kjole til meg til sommerballet , aw <3 ilu

det er kristine og karoline jeg spesielt skal være med på messa i morgen, gleder meg til å få kvalitetstid med de to <3

også har jeg laget meg en sånn der formspring siden alle andre gjør det :D
www.formspring.me/charlottega der har du den, klikk deg innpå den og spør meg om hva som helst!
04.jun.2010
 08:29

GOD MORGEN

God morgen!
for å si det sånn så har jeg ikke øvd noe i det hele tatt til tentamen vi har idag og jeg kommer da til å slite. Det eneste jeg har øvd på er 1/4 del gloser og lest til på hva jeg skal skrive til Australia, byttet fra New Zealand til Australia pga at jeg syntes Australia så mye lettere ut.
Så jeg får bare krysse fingrene og håpe på det beste.


dette er da det landet jeg skal ha om. Tenk at jeg skal ha om hele det landet! ååh

vi får ikke enn gang låv til å gå etter at vi er ferdige, og det gjør jo alle andre hele tiden? skjønner ikke hvorfor ikke vi får låv til å gå.

Nå skal jeg i vertfall fikse meg før jeg drar ned til skolen.
03.jun.2010
 22:12

ENGELSKTENTAMEN I MORGEN

God kveld!
Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en fotballkamp der L/K smågutter spilte mot kvaløya smågutter. Trur dem tapte 5-0 eller noe sånt. For å si det sånn så suger lk småguttelaget vårres. De er ganske gode sånn egentlig, men ikke i forhold til de andre lagene.

I morgen har vi engelsktentamen og jeg har ikke øvd noe! så jeg skal sette i gang med puggingen nå, også må jeg lese om New Zealand siden vi skal skrive en liten tekst om det.
Så jeg har egentlig veldig dårlig tid nå siden jeg skal hoppe i dusjen også


et rødt øye, bare for at jeg er kul! neida.

men vi snakkes i morgen tildlig da!
03.jun.2010
 14:53

JEG ER TILBAKE

Jeg er tilbake!, og gjett om blogghumøret er på topp?
Det har skjedd veldig mye på den tiden jeg har vært borte, jeg har blandt annet pugget til tre prøver (mattetentamen,engelsktentamen og norsktentamen) vi hadde norsktentamen idag, og den gikk veldig bra. Engelsktentamen har i morgen og mattetentamen har jeg alene på tirsdag!!!!! siden jeg ikke var på skolen når de andre hadde den, og jeg gruer meg sjikkelig!

Også i går fikk jeg slag i muskelen under kneet på siden, så jeg måtte til legen med det. Så idag har jeg gått på krykker. Men det begynner å bli bedre.
Nå skal egentlig bare øve til engelsktentamen siden vi har verdens strengeste engelsklærer må jeg gjøre det bra for å få en god karakter.


æsj. gruer meg!


liker faktisk norsk, men ikke norsklæreren vårres.


og matte HATER jeg!

har dere savnet meg?:)
hits