12.sep.2010
 21:45

Kul overskrift

Heii

hadde skrevet et langt innlegg til dere. Jeg bladde nedover til ''Lagre + Publiser'' men så hadde nettet bestemt seg for å slå seg av. Så når jeg fikk nettet på igjen var hele innlegget borte. Hele innlegget som jeg hadde brukt hele 10 minutter på, men jeg skal prøve å erstatte det. 

Jeg glemte jo selvfølgelig kameraet hjemme igjen. Selv om det lå under en halv meter foran meg. Jeg er veldig glemsom det skal jeg ikke nekte på, men jeg tipper dere heller vill høre om at jeg har blitt intervjuet av nrk enn om den vanlige, kjedelige hverdagen min på en søndagskveld. Tilbake til intervjuet. Det ligger på nrk.no og dere kan finne intervjuet ved å søke på Charlotte Garfjell, men dere skal heller få linken hos meg: http://www.nrk.no/kanal/nrk_sami_radio/1.7284017

Charlotte Garfjell (14) nekter å flytte hjem igjen, selv om NVE har frigitt deres hus som ligger 200 meter fra rasstedet.

her har nrk vært å tuklet med ord. Det står at jeg nekter å flytte hjem noe som er helt galt. Jeg sa at det kunne ta 2-3 dager før jeg flytter hjem, men hva gjør vell ikke nrk for å få brae intervjuer.

Charlotte Garfjell (Foto: Johan Ante Utsi/NRK)
ojj, her har vi et nydelig bilde de har tatt må jeg si!

nå skal jeg fortsette å se på The devil wears prada, så snakkes vi i morgen etter kampen vi har mot øksfjord/straumfjord. 


Ina Maria
PUBLICERAT: 12.sep.2010, 21:51 | URL: http://inamariaa.blogg.no

det bilde var søtt:)


Maren Hovda
PUBLICERAT: 12.sep.2010, 22:02 | URL: http://hovdapus.blogg.no/

Elsker når du blir intervjuet, og de vrir på ordene dine..


<3 linnelise
PUBLICERAT: 12.sep.2010, 22:04 | URL: http://linnelisew.blogg.no

søtt bildee ! du er peeen : )

-linneliseeeKOMMENTER DETTE INNLEGGET:

« NAVN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:hits