15.jul.2010
 15:42

flink til å blogge?

heihei♥

jeg er veldig flink til å blogge.. not. Jeg suger i publiserer for dere hele tiden, og i skrivende øyeblikk er jeg så trøtt at jeg egentlig ikke gidder å blogge. Jeg har bare såvet i 3 timer i natt pga at jeg sov hos oda. Og som dere sikkert ikke er interessert i å høre så må jeg sitte barnevakt for to små drittunger (de er veldig søte, men drittunger)  altså lillebrødrene mine. Mamma har butikken sin hun må ta vare på, Frank har jobb og er på svalbard atm og Barbro (storesøstra mi) har også jobb, så det er altså jeg som må ''ta vare'' på dem, men jeg har ''bare'' neste uka igjen så er jeg fri, og da skal jeg komme meg 100000 mil unna lyngseidet! uansett om jeg må gå eller ikke.


dette er da lyngen. De fleste 'naturmennesker' vill vell si at det er en flott natur og alt det der snakke, mens jeg vill bare bort herfra. Synd at jeg enda må overleve her i 2 år til, men jeg kommer selvfølgelig til å savne lyngen pga folket og familie, men det blir godt å komme seg til tromsø eller harstad.

ODA REISER I MORGEN. SKYT MEG. ODA ! MIN HVERDAGSBESTEVENN! KOMMER TIL Å SAVNE DEG SÅ UTRULIG MYE ODA, MEN JEG BLIR MED TIL BARCELONA(?) HVIS DU VILL HA MEG MED DEN 2. OKTOBER!♥♥♥♥♥♥


<3 sugaar
PUBLICERAT: 15.jul.2010, 15:44 | URL: http://sugaar.blogg.no

jeg har vært i lyngen. vi bruker å være der på sånn slekstreff :)


TorunnRenateHjulstad♥
PUBLICERAT: 15.jul.2010, 15:45 | URL: http://www.hjulstad.blogg.no

awweh (:
ha en fin dag!


Ive Emilie
PUBLICERAT: 15.jul.2010, 19:46 | URL: http://www.ive.blogg.no

Ha en fin kveld :D


♫ Vilde Therese
PUBLICERAT: 15.jul.2010, 22:00 | URL: http://vildetheresee.blogg.no

har aldri vært der, men virka fint :)KOMMENTER DETTE INNLEGGET:

« NAVN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:hits